OVER

HIZEEM

HIZEEM begon als een statement tegen de langzame groei van de omzetting van oceaangolven in kracht waarbij 71% van de aarde bedekt is met water.

We wilden een nieuwe, hoge standaard neerzetten en als innovators werken aan het oplossen van problemen op het gebied van energie en de opwarming van de aarde.

Het bedrijf maakt een groeiproces door, gevoed door schone energie, technologie en pure innovatie zelf terwijl de nieuwe gouden standaard in energie in opkomst is.

Vandaag de dag blijven we voortbouwen op de beschikbare technologie en streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

windmills on grass field at daytime
windmills on grass field at daytime
two square blue LED lights
two square blue LED lights
HIZEEM mensen en cultuur

Onze mensen maken ons uniek. In plaats van ons te concentreren op de kwaliteiten van ingenieurs, geloven we in degenen die kennis hebben en niet bang zijn om te experimenteren. We bieden hen een omgeving die professionele groei ondersteunt.

Bij HIZEEM geloven we sterk in het geven van een stem aan onze medewerkers. Onze teams worden samengesteld met de hulp van psychologen, probleemoplossende vaardigheden en degenen die geloven in het ondersteunen van andere mensen met een sterk gevoel om de gemeenschap te helpen om maximale productiviteit en betrokkenheid te garanderen.

Waarom zijn we begonnen?
Wat kun je verwachten?