Oprichter

MUBASHIR SHAIKH

Mubashir is een bescheiden persoon en staat bekend als een Multi Domain Expert als het op zaken aankomt. Hij heeft een enorme kennis opgedaan op het gebied van technologie, planning, analyse, marketing, operaties enz. En heeft veel start-ups geholpen om succesvol te worden in e-commerce en gezondheidszorg.

Begonnen met een technische baan in India 17 jaar geleden om de wereld rond te reizen en samen te werken met de grootste bedrijven zoals Wolt, Noon.com, Flipkart Etc. als hoofd planning. Zijn verlangen was altijd om iets te doen voor mens en planeet.

Hizeem.com is een kans waar hij zijn passie kan combineren met zijn houding om mensen te helpen en geesten van wereldklasse samen te brengen om excellentie te bereiken door te experimenteren met ideeën zonder angst om te falen.

De risico's beheersen...

Geweldige ideeën worden omgezet in realiteit met hard werken en moedige, loyale en intelligente mensen. We nemen mensen aan die waarde hechten aan gelijkheid, familie en risico's durven nemen. We volgen strikt niet "De baas heeft altijd gelijk" en koesteren het talent met verplicht leren elke dag gedurende 1 uur en moedigen aan dat het leren wordt doorgegeven aan anderen.

Bij HIZEEM streven we ernaar om kennis op te doen en de huidige technologie onder de knie te krijgen en daarop voort te bouwen om een voorsprong op onze concurrenten te krijgen. Het is onvermijdelijk dat grotere spelers in de markt zich ook richten op schone energie, maar we weten zeker dat geen enkel bedrijf 100% efficiënt is. Hoe hoger de omvang, hoe trager de uitvoering wordt en een afname van de efficiëntie is onvermijdelijk.

We kunnen een beter product bereiken in veel minder tijd en met minder budget. We hebben een strikte budgetuitrol en richten ons altijd op waarde die voortkomt uit de juiste mix van innovatie, kwantiteit, kwaliteit, prijs en klantervaring.

Geloof in mensen,

Steun de gemeenschap &

Red de planeet...

Ken de MAN achter de schermen...
Uitmuntendheid wordt bereikt door continu te leren, te experimenteren en door faalangst te overwinnen.

Hoe we talent koesteren...

Stappen naar de toekomst...

Onze doelen zijn onderverdeeld in een jaarplan met het bereiken van uitmuntendheid in producten en diensten. Uitbreiding vindt plaats zodra we ons product grondig hebben getest en feedback hebben ontvangen van onze trouwe klanten. We richten onze blik op de horizon met maximale focus op innovatie door technologie. In de komende 2 jaar zullen we topinnovators zijn die SUAWE (Sun & Wave)-technologie gebruiken en grootschalige productie voor lokale consumenten starten.

Voorspel de toekomst door deze te creëren

Maak deel uit van de revolutie en word lid van de gemeenschap