DIENSTEN

HIZEEM is gespecialiseerd in het opwekken van energie uit duurzame bronnen zonder CO2-uitstoot.

01

Industriële oplossing - Hybride model

Wij zijn van mening dat aan de industriële behoefte moet worden voldaan met schone, koolstofvrije energie. Momenteel zijn industrieën sterk afhankelijk van op fossiele brandstoffen gebaseerde bronnen en een mix van duurzame bronnen zal op lange termijn voordelen opleveren voor de economie en de planeet.

We onderzoeken de behoefte van de fabriek en bieden een oplossing op maat om hun dagelijkse energieverbruik te combineren met een hybride mix, waardoor ze minder afhankelijk worden van pure fossiele brandstoffen.

02

residentiële leverancier

Als het gaat om onze residentiële projecten, leggen we bijzondere nadruk op zonnepanelen en werken we nauw samen met lokale autoriteiten en nieuwbouw om hybride energiebronnen en de installatie ervan te creëren.

We ondersteunen de nieuwe ontwikkelingsplannen voor het project en zorgen ervoor dat servicenormen van topkwaliteit met zorg worden uitgevoerd.

clear glass bulb on human palm
clear glass bulb on human palm

03

Commerciële installatie

Onze klanten prijzen ons full-scale projectmanagement en complete installatiemogelijkheden samen met geweldige after sales service die bijdragen aan onze kracht. Wij verzorgen uw commerciële project vanaf de conceptie tot het complete elektrische werk, en al het andere daartussenin.

04

Ontwerp & advies

HIZEEM's residentiële ontwerp voor zonne-installatie onderscheidt ons van onze concurrenten. We streven naar de beste kwaliteit en geweldige klantenservice van begin tot eind, zonder communicatieverlies onderweg.

We overleggen ook op basis van uw budget en de juiste vereisten en leiden een betaalbare oplossing af die onze klant tevreden maakt en een deel van onze familie wordt.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met onze adviseurs om uw bijdrage te leveren aan het redden van de planeet met schone energie.